top of page

V

Vertalingen

Professionele vertalingen vanuit elke taal naar het Engels, Duits, Spaans, Frans en Nederlands.

Ieder jaar vertaalt To The Point Translations meer dan 5.000 pagina’s in ruim 25 talencombinaties.

 

Het spectrum van door ons vertaalde teksten is uitermate breed: van technische, zoals handleidingen, specificatiebladen en opleidingsdocumentatie, tot zakelijke, zoals medewerkerstijdschriften, procesbeschrijvingen, correspondentie, persberichten, jaarverslagen, brochures en klantentijdschriften, en van juridische tot specialistische vakgebieden.

 

Alle mogelijke vakgebieden worden bediend. Onze vertalers beschikken over de vereiste taalvaardigheid, kennis van zaken, beheersing van modern taalgebruik en een fijn gevoel voor stijl om uw teksten doeltreffend weer te geven.

 

Een vertaler van To The Point Translations vertaalt altijd, op het betreffende vakgebied, uit de brontaal direct in zijn of haar moedertaal.

Een efficiënt vertaalproces is een essentieel onderdeel van ons klantgerichte projectmanagement. Onze projectmanagers stellen, in samenwerking met onze klanten, een gedetailleerd plan voor het vertaalproces op: van het verstrekken van de opdracht tot het bijhouden van databases met vertalingen.

P

Gebruik van vertaalgeheugens

Door het gebruik van geavanceerde vertaalgeheugens garandeert To The Point Translations een optimaal vertaalproces, met als resultaat maximale consistentie in de gebruikte terminologie en een betere kwaliteitswaarborg.

Moedertaalprincipe

M

To The Point Translations

Professionele vertaaldiensten & 
proeflezen.
Clientes

S

Specialistische vertalingen

Professioneel vertalen kan alleen worden toevertrouwd aan hooggekwalificeerde vertalers. Door de razendsnelle vooruitgang in het bedrijfsleven, de wetenschap en de techniek ontstaan bijna dagelijks nieuwe begrippen en vaktermen. Gedetailleerd vertalen stelt de allerhoogste eisen aan de taalvaardigheden van de vertaler.

Omvangrijke kennis van zaken, exacte beheersing van modern taalgebruik, juist gebruik van vertaaltools en een fijn gevoel voor stijl zijn basisvoorwaarden voor de correcte omzetting van een tekst in een andere taal.

Contact
translations

C

Vraag het ons!

Wij horen graag van u.

CONTACTEER ONS

0032 (0)476 60 60 68

Contactpersoon :   Bruno Rubens

Vos informations ont bien été envoyées !

Project Management

Customers who love us
Home

De vertalers van To The Point Translations vertalen, op hun vakgebied, uit één of meerdere talen, altijd in hun moedertaal. Vertalers die vertalen in hun moedertaal laten, ongeacht het vakgebied, en dankzij een fijn gevoel voor taal, alle facetten van de originele tekst het beste in de vertalingen naar voren komen.

 

Vraag het ons gerust. Wij geven u graag gedetailleerd advies.

bottom of page